Studio tijdelijk gesloten i.v.m. Corona-virus

Zojuist is bekend geworden dat niet alleen scholen, maar ook horeca-gelegenheden en sportscholen voorlopig dicht moeten. Ik vind dat natuurlijk heel vervelend, maar het blijkt dat er maar 1 maatregel is die helpt tegen het terugdringen van het virus: zo min mogelijk contact (social distancing).

Dus ook onze studio is vanaf 16 maart helaas gesloten. Het is niet anders. Ik hoop op jullie steun en zou willen zeggen: blijf gezond, zorg goed voor jezelf en elkaar. Blijf bewegen, want ook dat is echt belangrijk voor een goede gezondheid.

Ik kreeg al wat telefoontjes van PowerSlimmers: als je mij een privébericht via Whatsapp of Facebook stuurt, dan zorg ik ervoor dat de bestelling bij je voor de deur wordt gezet. We houden via de telefoon contact voor coaching en advies/tips, het is even niet anders.

Ik hoop jullie snel weer in de studio te mogen ontvangen.


  Terug naar overicht