XVS Vacushaper

Effectief vet verbranden op billen, benen en buik…

Bent u nog steeds bezig om uw streefgewicht te behalen en wilt u graag centimeters verliezen op billen, benen en buik? Werkt uw dieet niet voldoende, wilt u zich graag fitter voelen of heeft u genoeg van die lange workout-routines en wilt u snel resultaat? De XVS Vacushaper biedt u een snelle en effectieve oplossing. De combinatie van rustig bewegen (lopen), vacuümtherapie, infraroodtherapie, lymfedrainage en collageentherapie zorgt onder andere voor een goede doorbloeding. Dit is één van de vereisten om effectief vet te verbranden. Met de XVS Vacushaper verbrand u vet in de probleemzones; billen, benen en buik. U voelt zich fitter, vitaler en dat is te zien!

De voordelen van de XVS Vacushaper:

Verlies centimeters, reinigt het lichaam,  breekt het vet af, verstevigt de huid,  verbetert de stofwisseling, verbetert de bloedcirculatie, strakkere huid, heeft een positieve invloed op stress en vermoeidheid, bestrijdt cellulitis, figuur correctie, merk het verschil al na 3 á 4 sessies, een sessie duurt slechts 30 minuten.

Hoe werkt het?

Bij sportinspanning trekt het bloed weg uit de buitenste huidlaag, dit bevordert de vetverbranding. Het bloed stroomt naar de spieren toe, want die hebben zuurstof nodig. Door het gebruik van vacuümtherapie trekt het bloed naar de buitenste huidlaag, dit bevordert de vetverbranding. In de Vacushaper loopt u op een rustig tempo (op vetverbranding niveau) op een loopband en u staat u tot en met uw middel in de vacuüm cabine. Er is dus een hogere doorbloeding precies daar waar u graag wilt vet verbranden; op billen, benen en buik. Daarnaast dringt de frequentie van de infraroodlamp door tot in de vetcellen, waardoor deze worden afgebroken. De training de Vacushaper is minder vermoeiend dan een normale training, omdat u juist een lage hartslag aanhoudt. U verbrandt veel meer calorieën dan op de traditionele cardio apparatuur en u verliest centimeters op buik, billen en benen. Bij elke 10e sessie worden de resultaten gemeten. De Vacushaper is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Door het gebruik van infraroodtherapie het is het ook uitermate geschikt voor mensen met onder andere reuma, rusteloze benen, fybromyalgie en andere spier en/of gewrichtsklachten.

Collageen

De verbeterde doorbloeding door de XVS Vacushaper in uw buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en vetverbranding maakt de cellulite of sinaasappelhuid gladder en strakker. Dit effect wordt ondersteund door het gebruik van Collageentherapie. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Op jonge leeftijd wordt er voldoende collageen gemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Na het ongeveer het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels, de huid wordt slapper, er ontstaat cellulite en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op de huid. De Collageenlamp in de XVS Vacushaper bevordert de aanmaak van dit belangrijke eiwit in uw huid.

Lymfedrainage

Normaal gesproken bent u veel geld kwijt als u van een vorm van deze therapie gebruik wilt maken. De nieuwe XVS Vacushaper beschikt over een lymfedrainage. Het verwijdert afvalstoffen en het voert overtollig vocht af. Het helpt bij de ondersteuning van het afweersysteem en draagt bij aan de vermindering van stress en (chronische) vermoeidheid. Klachten zoals pijn in de benen, futloosheid, vochtophopingen en rusteloze benen zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Lymfedrainage draagt ook bij aan de afbraak van Cellulite.

De XVS Vacushaper is verder voorzien van:

Kleurentherapie, een ionisator, ozontherapie, aromatherapie, elektrostimulatie, MP3 en een Multivision Virtual Jogging Simulator.

Vacuümtherapie is niet geschikt voor u als u spataderen heeft of hiervoor bent behandeld … bij twijfel raadpleeg eerst uw huisarts. U kunt wel gewoon de infrarood gebruiken voor de vetverbranding.

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.