Vita Culture Bewegingsbanken

Bewegen zonder (te) zware belasting

Al jaren wordt deze lichaamsactiveringsmethode met veel succes toegepast. Bewegen met behulp van deze banken wordt ook wel slenderen genoemd. Ideaal voor passieve sporters, maar ook voor actieve sporters die hun lichaam weer vitaal willen maken en houden.

Wij hebben in de studio zes verschillende banken waarop je het lichaam onbelast kunt laten bewegen, terwijl je zelf ligt. Elke bank brengt een apart deel van het lichaam automatisch in beweging: benen, heupen, knieën, bekken, wervelkolom en hals- en schouderpartij. Heel ontspannen wordt spieractiviteit uitgelokt en begeleidt, wat uiteindelijk leidt tot grotere vitaliteit van het gehele lichaam. Zonder dat sprake is van overbelasting van het hart- en circulatiesysteem. Het lichaam wordt daardoor in een betere conditie gebracht en men zal zich relaxter, vitaler en sterker voelen.

De bewegingsbanken zijn voor iedereen geschikt, en ideaal als je om medische redenen niet meer kunt sporten. Dan zijn de banken echt heel geschikt om toch spieren en gewrichten soepel te houden. Dor het toevoegen van eenvoudige oefeningen kunnen we de intensiteit verhogen.

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.