Janny (57)

“Na een gecompliceerde operatie aan m’n been en knie, was de chirurg heel verbaasd dat ik alweer zo snel twee kilometer achter elkaar kon lopen zonder krukken. Dit alles dankzij de revalidatie op de Power Plate en de begeleiding vanuit de Beweegstudio. Ik heb zelfs alweer geskied! Een jaar geleden zag ik alles somber in, maar ik ben nu een blijer mens, heerlijk!”

Franklin (63)

“Ik ben niet zo’n sportman, maar ga nu lekker twee keer per week in de warmtecabine voor mijn conditie. Na de operatie aan mijn knie heb ik nog meer profijt van deze cabine met infrarode straling. Ik krijg geen spierpijn, dus ook fijn. Na het douchen drink ik nog een kopje koffie aan de bar en ga zo ontspannen naar m’n werk. Zolang ik kan, blijf ik op deze manier sporten.”

Bianca (23)

“Door een ongeluk had ik een gebroken knieschijf en geen kracht meer in m’n been. Trainen op een sportschool was te belastend en ondertussen werd ik zwaarder. Na vijf maanden ben ik door middel van de Vacu-Step en de warmtecabine 100 centimeter totaal in omvang kwijtgeraakt! Mijn huid is strakker, de bultjes zijn verdwenen en ik zie er weer goed uit, mede dankzij de voortreffelijke begeleiding van Janine en de andere medewerkers!”

Gerrit (59)

“De Vacu-Step is eigenlijk niet gericht op mannen, maar bij mij werkt het wel degelijk. Ik ben vele centimeters rondom kwijtgeraakt. Als afsluiting neem ik dan een zonnebankje, heerlijk!”

Gerda (87 !)

“Ik heb artrose in m’n knieën. Dankzij de Power Plate kan ik weer de trap nemen in plaats van de lift!”

Carla en Dagmar (32 en 25)

“Na 20 keer Vacu-Step zijn wij 25 en 30 cm kwijt, is onze buik platter en de cellulitis zo goed als verdwenen.”

Dorien (21) en Daniëlle (21)

“Na zeven weken trainen op de Power Plate zitten wij al veel strakker in ons vel en zijn onze spieren sterker geworden.”

Pieta (80)

“Gelijk bij binnenkomst werd ik al warm ontvangen. Je voelt je daardoor geen eenling. Ik was altijd al wat huiverig om in mijn eentje iets te ondernemen, maar daar heb ik hier geen last meer van. Ik ben ontzettend blij dat ik heb doorgezet en het bewegen op de slenderbanken was een goede keuze: onbelast intensief en ook ontspannend. Een andere belangrijke reden dat ik graag naar de studio ga is de persoonlijke aandacht van Janine en de rest van het team!”

Wil (55)

“Met een dieet en de warmtecabine ben ik 33 kilo’s kwijtgeraakt en van maat 56 naar 46 gegaan. Dankzij het bewegen tijdens het afvallen is gelukkig een buikcorrectie niet meer nodig. Ik blijf erbij: wil je veel afvallen, volg een dieet en doe de oefeningen in de warmtecabines.”

Yvonne (47)

“Sinds 12 jaar heb ik ME (chronisch vermoeidheidssyndroom) waardoor ik in een rolstoel belandde. Door deze ziekte kon ik niet terecht op een reguliere sportschool. Ik ben begonnen op de bewegingsbanken en daarna – toen ik al niet meer in de rolstoel zat maar nog wel met krukken liep – op de Power Plate. Het gaat nu fantastisch met me; mijn krukken heb ik meestal niet meer nodig, alleen moet ik ’s middags nog rusten. Mijn ziekte gaat er niet van over, maar ik ben er wel veel mobieler door geworden. De ambiance is heel aangenaam en er is gelukkig géén harde stampmuziek.”