PowerSlim, beter dan een dieet…

Niets is zo moeilijk als afvallen en blijvend op hetzelfde gewicht blijven. Wij kiezen bij de begeleiding van onze klanten al jaren voor PowerSlim, met heel veel goede resultaten. Het is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma, dat snel resultaat geeft zonder hongergevoel. PowerSlim is gericht op het stapsgewijs aanleren van een gezond voedingspatroon.

 

Om jouw programma goed en persoonlijk af te stemmen is de eerste stap een uitgebreid intakegesprek met een van onze voedingscoaches. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan krijg je van ons advies of PowerSlim in jouw specifieke geval interessant is en hoe je het beste kunt beginnen. Bij de intake wordt een uitgebreide anamnese doorlopen. Dat betekent dat het startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetvrije massa en de spiermassa worden gemeten en berekend. Vervolgens plannen we wekelijks een gratis consult voor een weegmoment en advies. We denken elke keer graag met je mee welke valkuilen er die week op de loer liggen en hoe je die kunt weerstaan.

 

Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden. Het aanbod van producten is enorm en daardoor zeer goed inpasbaar in je dagelijkse leven. Ook met een gezin.

 

Door het gefaseerde behandelplan en onze individuele begeleiding en ondersteuning bereik je een stabiel en gezond gewicht, ook op de lange termijn. Zeker nu PowerSlim ook de lijn PS Balance op de markt heeft gebracht met speciale producten voor gewichtsbehoud.

 

PowerSlim betekent niet minder eten, maar anders eten!

Wil je meer weten of direct beginnen? Maak dan snel een afspraak!

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.