Zet de stap naar een gezond gewicht dat blijft!

Ben je terug van vakantie en heb je er genoeg van? Het getal op de weegschaal, de energiedips en de goede voornemens die niet lang duren?

Ben jij klaar om nú de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe levensstijl? Ik ben jouw duwtje in de rug om te beginnen!

Meld je nu aan voor een intakegesprek en maak kans op een make-over en fotoshoot t.w.v. € 750,- *

Meld je hier aan: https://beweeg-studio.nl/contact/

Wat kun je verwachten van mij en het PS. programma?
  • Persoonlijke begeleiding van mij
  • Voedingsplan op maat
  • Makkelijk en gezond eetpatroon
  • Lekkere gerechten
  • Een gezonde levensstijl
  • Een jaar lang na begeleiding

* Je maakt kans op de make-over en fotoshoot als je daadwerkelijk start met het PS. food & lifestyle programma.


PS.food&lifestyle LOGO
Deze cliënten gingen jou voor en hebben de stappen naar een nieuwe levensstijl al gezet
Danny Ariesen
Danny Ariesen, 30 jaar uit Rhenen

“Vanaf nu wil ik voor altijd fit blijven!*”

Mijn kinderen als motivatie

“Ik was al een lange tijd onzeker over mijn lichaam. Ik heb twee kinderen en die vinden spelen en zwemmen super leuk. Alleen papa verzon steeds smoesjes om eronder uit te kunnen komen, omdat ik simpelweg onzeker was! Op een gegeven moment worden de kinderen ouder en rennen ze rond. Ik kon ze gewoon niet bijhouden, hoe erg is dat? Dat was voor mij het moment dat ik besloot om echt wat aan mijn levensstijl te doen.”

De knop om

“Zelf had ik het lange tijd al geprobeerd, om gezonder te gaan leven. Maar zonder resultaat. Ik ben toen gaan Googlen naar een oplossing en kwam PS. food & lifestyle tegen. Ik besloot de knoop door te hakken en er wat aan te doen! Ik heb gelijk een afspraak gemaakt met Stephanie van de Beweegstudio in Rhenen, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.”

PS. food & lifestyle programma

Wat ik heb geleerd is te luisteren naar je lichaam. Want niemand weet beter hoe je met je lichaam moet omgaan dan jijzelf. Ik eet nu veel gezonder. Mijn lievelingsmaaltijd is één van de pasta’s, met tomaat, bleekselderij, kip/rundertartaar, ui en knoflook.

food & lifestyle geeft je een goede duw in de juiste richting, maar uiteindelijk moet je het zelf afmaken! Toch heb ik het niet zonder PS en mijn coach kunnen doen. Als ik ergens mee zit, dan app ik mijn coach Stephanie en krijg ik gelijk reactie hoe ik dit het beste op kan lossen. Super gewoon!”

Ik voel me super

“Inmiddels heb ik mijn doel bereikt, en we gaan gewoon door! Natuurlijk is het soms zwaar en pittig, maar dat weegt niet op tegen hoe goed ik me nu voel en hoeveel positiever ik in het leven sta.

Als mijn kinderen willen spelen, doe ik mee. Willen ze zwemmen, dan duik ik als eerste in het water. Ik voel me super! Vanaf nu wil ik voor altijd fit en in balans blijven!”

Mijn tip voor anderen: als je iets aan je levensstijl wilt doen, doe dat dan! Schaam je niet. Ik ben er ook voor gegaan en daar heb ik tot de dag vandaag totaal geen spijt.

Danny samen met zijn PS. food & lifestyle coach Stephanie. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur een bericht
Hallo, kunnen wij je helpen?
Team Beweegstudio
Hallo, vind jij whatsapp ook zo handig? Wij dus ook. Stuur ons een bericht en we zullen zo snel mogelijk reageren.