Aanbod

Wij hebben een groot aanbod, voor iedereen! 

Na een intakegesprek stellen wij graag een persoonlijk programma samen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende apparaten die je helpen om op een verantwoorde manier te bewegen of af te vallen.

Wordt vandaag nog lid

vacushaper bij de nieuw locotie van beweegstudio rhenen

Vacushaper

Effectief vet verbranden

BetterBelly

Meer resultaat 

PowerPlate

Met trillingen meer spierkracht

Bewegingsbanken

Bewegen zonder (te) zware belasting

Circuittraining

Easy Line fitnesscircuit

Bodytec

Krachtige full body workout in 20 minuten

Overzicht Aanbod

Dit overzicht biedt uitgebreide informatie over ons aanbod.

Vacushaper

 

Effectief vet verbranden op billen, benen en buik…

 

Bent u nog steeds bezig om uw streefgewicht te behalen en wilt u graag centimeters verliezen op billen, benen en buik? Werkt uw dieet niet voldoende, wilt u zich graag fitter voelen of heeft u genoeg van die lange workout-routines en wilt u snel resultaat? De XVS Vacushaper biedt u een snelle en effectieve oplossing. De combinatie van rustig bewegen (lopen), vacuümtherapie, infraroodtherapie, lymfedrainage en collageentherapie zorgt onder andere voor een goede doorbloeding. Dit is één van de vereisten om effectief vet te verbranden. Met de XVS Vacushaper verbrand u vet in de probleemzones; billen, benen en buik. U voelt zich fitter, vitaler en dat is te zien!

 

De voordelen van de XVS Vacushaper:

 

Verlies centimeters, reinigt het lichaam,  breekt het vet af, verstevigt de huid,  verbetert de stofwisseling, verbetert de bloedcirculatie, strakkere huid, heeft een positieve invloed op stress en vermoeidheid, bestrijdt cellulitis, figuur correctie, merk het verschil al na 3 á 4 sessies, een sessie duurt slechts 30 minuten.

 

Hoe werkt het?

 

Bij sportinspanning trekt het bloed weg uit de buitenste huidlaag, dit bevordert de vetverbranding. Het bloed stroomt naar de spieren toe, want die hebben zuurstof nodig. Door het gebruik van vacuümtherapie trekt het bloed naar de buitenste huidlaag, dit bevordert de vetverbranding. In de Vacushaper loopt u op een rustig tempo (op vetverbranding niveau) op een loopband en u staat u tot en met uw middel in de vacuüm cabine. Er is dus een hogere doorbloeding precies daar waar u graag wilt vet verbranden; op billen, benen en buik. Daarnaast dringt de frequentie van de infraroodlamp door tot in de vetcellen, waardoor deze worden afgebroken. De training de Vacushaper is minder vermoeiend dan een normale training, omdat u juist een lage hartslag aanhoudt. U verbrandt veel meer calorieën dan op de traditionele cardio apparatuur en u verliest centimeters op buik, billen en benen. Bij elke 10e sessie worden de resultaten gemeten. De Vacushaper is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Door het gebruik van infraroodtherapie het is het ook uitermate geschikt voor mensen met onder andere reuma, rusteloze benen, fybromyalgie en andere spier en/of gewrichtsklachten.

 

Collageen

 

De verbeterde doorbloeding door de XVS Vacushaper in uw buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en vetverbranding maakt de cellulite of sinaasappelhuid gladder en strakker. Dit effect wordt ondersteund door het gebruik van Collageentherapie. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Op jonge leeftijd wordt er voldoende collageen gemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Na het ongeveer het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels, de huid wordt slapper, er ontstaat cellulite en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op de huid. De Collageenlamp in de XVS Vacushaper bevordert de aanmaak van dit belangrijke eiwit in uw huid.

 

Lymfedrainage

 

Normaal gesproken bent u veel geld kwijt als u van een vorm van deze therapie gebruik wilt maken. De nieuwe XVS Vacushaper beschikt over een lymfedrainage. Het verwijdert afvalstoffen en het voert overtollig vocht af. Het helpt bij de ondersteuning van het afweersysteem en draagt bij aan de vermindering van stress en (chronische) vermoeidheid. Klachten zoals pijn in de benen, futloosheid, vochtophopingen en rusteloze benen zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Lymfedrainage draagt ook bij aan de afbraak van Cellulite.

 

De XVS Vacushaper is verder voorzien van:

 

Kleurentherapie, een ionisator, ozontherapie, aromatherapie, elektrostimulatie, MP3 en een Multivision Virtual Jogging Simulator.

 

Vacuümtherapie is niet geschikt voor u als u spataderen heeft of hiervoor bent behandeld … bij twijfel raadpleeg eerst uw huisarts. U kunt wel gewoon de infrarood gebruiken voor de vetverbranding.

PowerPlate


PowerPlate: met trillingen meer spierkracht, collageen verbetering en minder cellulitis


De PowerPlate werkt eigenlijk heel simpel. Zodra je hem aanzet, gaat hij trillen. Dat kan op verschillende frequenties. We helpen je het apparaat natuurlijk op de juiste frequentie in te stellen. Die trillingen worden tijdens het bewegen als energie overgedragen op het lichaam. Een mechanische prikkel, die een rek-reflex geeft. Het gevolg hiervan is dat de spieren continu zeer hard aanspannen.


Je lichaam denkt dat het heel hard traint, waardoor uiteindelijk supercompensatie voordoet. De trainingsduur is alleen veel korter dan wanneer dit normaal gesproken zou plaatsvinden in je lichaam: 10 minuten trainen staat gelijk aan 2 uur krachttraining. Het trainingseffect is dus groter en de hormonale uitstoot wordt verhoogd. En dat terwijl je lichaam minder zwaar wordt belast dan bij ‘gewone’ trainingsmethoden. De PowerPlate is heel geschikt voor het krijgen van meer spierkracht. Ook helpt het bij herstel na blessures en bij trainingen in verband met revalidatie. Mensen met reuma, MS, fibromyalgie, rugklachten, artrose, botontkalking en sportblessures koppelen veel positieve resultaten terug van trainingen op dit apparaat. De Power Plate helpt ook voor andere wensen als vet en cellulite verminderen en verbeteren van je collageen.

BeterBelly

 

 

Meer resultaat!

 

De Better Belly is een soort brede tailleband die je om krijgt tijdens trainingen op de loopband.
De band warmt via infraroodstraling op tot 55ºC à 60ºC. Hierdoor dringt de warmte tot diep in de huid door – op plekken die normaal gesproken koud blijven aanvoelen tijdens het sporten. Daarom val je daar altijd moeilijk af. Je kunt vet vergelijken met een pakje boter: als het koud is, dan behoudt het zijn vorm. De combinatie van het bewegen op de loopband en de warmte van de Better Belly zorgen er dus voor dat de lichaamswarmte toeneemt en dat het lichaam extra hard moet werken om deze warmte weer kwijt te raken. Hierdoor wordt de stofwisseling verhoogd, waardoor de vetverbranding toeneemt. Het verdwijnt uiteindelijk, net als dat pakje boter als je het warm maakt. Daardoor is het dus mogelijk met Better Belly meer resultaat te behalen dan met een normale training.

 

Bewegingsbanken

 

 

Bewegen zonder (te) zware belasting

 

Al jaren wordt deze lichaam activeringmethode met veel succes toegepast. Bewegen met behulp van deze banken wordt ook wel slenderen genoemd. Ideaal voor passieve sporters, maar ook voor actieve sporters die hun lichaam weer vitaal willen maken en houden.

 

Wij hebben in de studio zes verschillende banken waarop je het lichaam onbelast kunt laten bewegen, terwijl je zelf ligt. Elke bank brengt een apart deel van het lichaam automatisch in beweging: benen, heupen, knieën, bekken, wervelkolom en hals- en schouderpartij. Heel ontspannen wordt spieractiviteit uitgelokt en begeleidt, wat uiteindelijk leidt tot grotere vitaliteit van het gehele lichaam. Zonder dat sprake is van overbelasting van het hart- en circulatiesysteem. Het lichaam wordt daardoor in een betere conditie gebracht en men zal zich relaxter, vitaler en sterker voelen.

 

De bewegingsbanken zijn voor iedereen geschikt, en ideaal als je om medische redenen niet meer kunt sporten. Dan zijn de banken echt heel geschikt om toch spieren en gewrichten soepel te houden. Dor het toevoegen van eenvoudige oefeningen kunnen we de intensiteit verhogen.

 

Circuittrainingen

 

Easy Line fitnesscircuit


Ons Easy Line fitnesscircuit is een totaaltraining van zo’n 30 minuten, waarbij je niet gebonden bent aan vaste tijden. Je kunt dus op elk gewenst moment komen trainen. De Easy Line is de perfecte snelle methode voor kracht- en fitheidstraining. Door het dubbelwerkende hydraulische trainingsconcept op de mooie apparaten heb je een training zonder zware gewichten. De duw- en trekoefeningen trainen zowel de heen, als teruggaande spieren. Door de oefeningen te versnellen verhoog je de weerstand en door ze te vertragen verlaag je de weerstand. Je hoeft dus geen apparaten in te stellen of kilo’s erbij tillen of eraf halen. Kortom, iedereen kan een ideaal ritme vinden voor de beste lichamelijke conditie.

Bodytec

 

 

Bodytec

 

Bodytec is een krachtige full body workout in 20 minuten door middel van ‘Elektro Musculaire Spier Stimulatie’ (EMS). Deze techniek stelt je in staat om acht spiergroepen te trainen in een sessie. Spiervezels worden maximaal geactiveerd waardoor deze workout een snel waarneembaar resultaat oplevert. Strakkere huid, minder cellulitis, betere doorbloeding en stofwisseling, figuurcorrectie op de bekende probleemgebieden (buik, billen, bovenbenen en bovenarmen), bevordering spiergroei, vermindering pijnklachten bij artrose en reële trainingsdoelen liggen binnen handbereik. De techniek is niet zo nieuw als misschien lijkt.

In de fysiotherapie wordt EMS al ruim 30 jaar ingezet als toegepaste techniek om spierblessures te behandelen. Dit stond aan de basis van deze ultramoderne manier van sporten.    

 

Heb je vragen?

Stuur een bericht
Hallo, kunnen wij je helpen?
Team Beweegstudio
Hallo, vind jij whatsapp ook zo handig? Wij dus ook. Stuur ons een bericht en we zullen zo snel mogelijk reageren.