15 maart 2020

Zojuist is bekend geworden dat niet alleen scholen, maar ook horeca-gelegenheden en sportscholen voorlopig dicht moeten. Ik vind dat natuurlijk heel vervelend, maar het blijkt Lees meer..

10 oktober 2019

Bent u nog steeds bezig om uw streefgewicht te behalen en wilt u graag centimeters verliezen op billen, benen en buik? Werkt uw dieet Lees meer..

10 april 2018

Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PowerSlim programma coachen wij je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt Lees meer..

10 april 2018

Fittergy eiwitshakes dragen bij aan een snel spierherstel na een training en de groei van je spiermassa. Het voorverteerde eiwit zorgt voor een verbeterde Lees meer..

14 november 2017

Op de hoogte blijven van alle Bodytec nieuwtjes, weetjes en acties? Volg ons dan op de speciale Bodytec-Rhenen Facebookpagina! Lees meer..

8 november 2017

Om nog afwisselender te kunnen trainen hebben wij in onze Bodyte-studio nu ook de beschikking over een Indoor Cycle en een Crosstrainer van Keiser. Lees meer..

30 oktober 2017

Nieuw in het PowerSlim assortiment is de Melk chocolade chunk. Een heerlijke snack met laagjes krokante wafel en chocoladecreme. Zo is lijnen echt geen Lees meer..

29 oktober 2017

Geef je lichaam een boost! BODYTEC – De effectieve workout in 20 minuten.   EMS | Personal Training | tijdbesparing | krachttraining | conditie Lees meer..

28 oktober 2017

Als u nu start met PowerSlim en een startpakket aanschaft, krijgt u een proefles Bodytec cadeau*. De combinatie PowerSlim en Bodytec is namelijk perfect Lees meer..

7 september 2017

Sanne en haar man Harry bodytec-en al een tijdje bij ons en gaan nu samen Sportvasten om nog fitter te worden. De aankomende 10 dagen Lees meer..