Succes verhaal Yvonne (60)

Yvonne (60) had al twintig jaar gezondheidsproblemen die maar niet minder werden. Om haar pijnlijke gewrichten te ontzien, wilde ze heel graag van haar overgewicht af – iets wat eigenlijk al twintig jaar steeds maar niet lukte. Een maagverkleining stond al met potlood in haar agenda, maar daar zag ze zo tegenop dat ze eerst nog iets anders wilde proberen… En dus liep ze juni 2023 de Beweegstudio in, voor een proefles bodytec. Vanaf dat moment trainde Yvonne één keer per week en ze besloot in augustus ook te starten met PS Food & Lifestyle.


‘De geweldige steun en aanmoediging van Rita en Stephanie hielp enorm. En de producten van PS Food & Lifestyle maakten het ook makkelijk, ik heb al heel wat diëten gevolgd maar nergens was zoveel variëteit in producten. Ik hield vast aan de weekschema’s, ging elke week in de Beweegstudio op de weegschaal en nam tussendoortjes mee voor onderweg. In januari heb ik mijn streefgewicht behaald: 74.0 kilo. Ik ben 23 kilo kwijt, voel me veel beter en heb minder last van mijn gewrichten. Ik ga nu de stabilisatiefase, maar weet nu al dat ik de producten blijf gebruiken. Het helpt me om stabiel te blijven. Ik raad het echt iedereen aan!’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur een bericht
Hallo, kunnen wij je helpen?
Team Beweegstudio
Hallo, vind jij whatsapp ook zo handig? Wij dus ook. Stuur ons een bericht en we zullen zo snel mogelijk reageren.