Nieuw! Met de xvs vacushaper effectief vet verbranden op billen, benen en buik…

Bent u nog steeds bezig om uw streefgewicht te behalen en wilt u graag centimeters verliezen op billen, benen en buik? Werkt uw dieet niet voldoende, wilt u zich graag fitter voelen of heeft u genoeg van die lange workout-routines en wilt u snel resultaat? De XVS Vacushaper biedt u een snelle en effectieve oplossing. De combinatie van rustig bewegen (lopen), vacuümtherapie, infraroodtherapie, lymfedrainage en collageentherapie zorgt onder andere voor een goede doorbloeding. Dit is één van de vereisten om effectief vet te verbranden. Met de XVS Vacushaper verbrand u vet in de probleemzones; billen, benen en buik. U voelt zich fitter, vitaler en dat is te zien!

De voordelen van de XVS Vacushaper:

Verlies centimeters, reinigt het lichaam,  breekt het vet af, verstevigt de huid,  verbetert de stofwisseling, verbetert de bloedcirculatie, strakkere huid, heeft een positieve invloed op stress en vermoeidheid, bestrijdt cellulitis, figuur correctie, merk het verschil al na 3 á 4 sessies, een sessie duurt slechts 30 minuten.

2 gedachten over “Nieuw! Met de xvs vacushaper effectief vet verbranden op billen, benen en buik…”

    1. Hallo, wat goed om te horen. Als u uw telefoon nummer achterlaat of even ons contact formulier invult dan nemen we contact op om het een en ander uit te leggen. We kunnen u dan tevens uitnodigen voor een gratis intake en proefles. Hopelijk spreken we elkaar snel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur een bericht
Hallo, kunnen wij je helpen?
Team Beweegstudio
Hallo, vind jij whatsapp ook zo handig? Wij dus ook. Stuur ons een bericht en we zullen zo snel mogelijk reageren.